W A C O Y A 

M O V E    -    B R E A T H E    -    B E

De lessen starten weer vanaf januari 2023

O N Z E  D I E N S T E N 

Y O G A  &  P I L A T E S

Onze yoga en pilates lessen gaan door in het CC de Zandloper in Wemmel. Voor iedereen die tijd wil maken voor zichzelf en op een respectvolle manier aan de slag wil gaan met zijn/haar lichaam. Dit in een aangename sfeer.

W O R K S H O P S 

 Wij organiseren uiteenlopende workshops en retreats die je meenemen op ontdekking. Een zalige namiddag onder elkaar meer te weten komen over meditatie of chakra’s? Op een toffe locatie of gewoon thuis? Dat kan.  

Lichaamsgerichte begeleiding

Heb je al een tijdje last van chronische pijnen? Zit je ‘vast’ in je lichaam waardoor je niet lekker in je vel zit? Of zit je eerder vast in je hoofd?Traditionele geneeskunde biedt niet altijd alle antwoorden op ons mentaal en fysiek welzijn. En hoewel we vaak de intentie hebben om voor onszelf te zorgen, hebben we het moeilijk om concrete stappen te zetten naar datgene wat ons dient. Dat is normaal. We zijn mens en mens zijn is een waar avontuur. 

Vanuit mijn ervaring met lichaamswerk en praktische psychologie, gebruik ik verschillende bewezen technieken om jou op weg te helpen naar een beter welzijn in je lichaam én geest. We vertrekken van daar waar jij nu bent met wat jij nodig hebt. 

Over Wacoya

'De subtiele beweging van het leven.'

Hey, 

Ik ben Sarah, bezielster van Wacoya. Veel mensen vragen me vanwaar de naam Wacoya komt. Het betekent niet bepaald iets en dat is net mooi: het laat ruimte voor ieders fantasie. 

En ik hou van ruimte. Ruimte om te zijn wie we zijn. Ruimte om te bewegen, om creatief te zijn, ruimte om te groeien in al ons mens zijn met alle onze goede en minder goede kanten. Ruimte samen en ruimte alleen. Ook ruimte voor verdriet...

Wacoya staat voor mij voor  ‘De beweging van het leven’. Alles rondom ons is beweging. En beweging is energie: soms subtiel, vaak chaotisch. Beweging brengt tot leven. Bewegen is leven.

Ik geloof dat de meest krachtige beweging die een mens kan maken diegene is naar binnen, om zich te uiten naar buiten. Het is soms een moeilijke beweging, wel een mooie. Wacoya staat voor de beweging van het leven van binnen naar buiten, vanuit liefde. De enige bron van die ons altijd brengt waar we moeten zijn.  

Wees welkom. 
Sarah