W A C O Y A 

M O V E    -    B R E A T H E    -    B E

Beweging & welzijn: 

van binnen naar buiten 

O N Z E  D I E N S T E N 

Y O G A  &  P I L A T E S

Onze yoga en pilates lessen gaan door in het CC de Zandloper in Wemmel. Voor iedereen die tijd wil maken voor zichzelf en op een respectvolle manier aan de slag wil gaan met zijn/haar lichaam. 

W O R K S H O P S 

 Wij organiseren uiteenlopende workshops en retreats die je meenemen op ontdekking. Een zalige namiddag samen met vriendinnen meer ontdekken over meditatie of chakra’s? Op een toffe locatie of gewoon thuis? Dat kan. 

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

 Heb je al een tijdje last van chronische pijnen? Zit je ‘vast’ in je leven, waardoor je niet lekker in je vel zit? Traditionele geneeskunde biedt niet langer alle antwoorden op ons mentaal en fysiek welzijn. En hoewel we vaak de intentie hebben om ons beter te voelen, hebben we het moeilijk om concrete stappen te zetten naar datgene wat ons dient. Dat is normaal. We zijn mens en mens zijn is een heel proces. 

Vanuit mijn ervaring met yoga en lichaamswerk en mijn opleiding praktische psychologie, gebruik ik verschillende bewezen technieken om jou op weg te helpen naar een beter welzijn in je lichaam én geest. We vertrekken van daar waar je NU bent.